E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
[email protected]

Indsend
Havnegade 90 - 5000 Odense C - Telefon 66 15 90 43
< Det siger vores kunder

Det siger vores kunder

Det siger vores kunder

Vi sikrer vores høje faglige niveau ved at lade deltagerne evaluere samtlige af vores arrangementer. Evalueringerne offentliggøres altid under Afholdte arrangementer.

Men du kan også se et udsnit af dem her. Læs historierne og lad dig inspirere til, hvad du kan få ud af at deltage på et af vores arrangementer. 

Ægtefælleskifte og bodeling

Som nogen af de første bød vi på et kursus, der aktivt inddrager konkrete erfaringer fra praksis i forhold til den ændrede ægtefælleskiftelov. Vi satte lovændringerne under luppen og kiggede på konsekvenser. For hvordan former ægtefælleskifteprocessen sig rent praktisk efter lovændringen? Og hvad siger retspraksis og de første erfaringer fra allerede behandlede sager under den nye lov? 

Kurset fik fantastisk flot feedback. Deltagere udtaler bl.a.: Fyldestgørende opdatering. Virkelig god underviser med den rette forståelse for også at inddrage masser af praksis.

Beskyttelse af varemærker, navne og kendetegn

De vigtigste rådgivningssituationer var i fokus i forbindelse med kendetegnsretten. Men naturligvis også praktiske cases, så deltagerne fik de bedste forudsætninger for fortsat at tilbyde relevant og værdiskabende rådgivning på dette område.

En kursist udtaler: Overraskende godt kursus med stort fagligt udbytte.

Advokat i professionelt bestyrelsesarbejde

Kurset der bød på Danmarks nr. 1 i ledelse, Steen Hildebrandt, og advokat, Jan Snogdal, der har mere end 15 års erfaring med bestyrelsesarbejde.

De stillede skarpt på, hvordan advokaten bidrager med meget mere end blot svar på juridiske problemstillinger i bestyrelsen. For det forventes også, at advokaten er strategisk rådgiver og sparringspartner. Og den, der i samarbejde med direktionen tager ansvar for den strategiske udvikling, så værdi og vækst fortsat sikres – også i krisetider.

Det faglige indhold fik en karakter på 1.4, hvor 1 er lig med virkelig godt.

En tidligere deltager udtaler: Et meget højt fagligt og relevant indhold.

 

Gå til top