E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
Havnegade 90 - 5000 Odense C - Telefon 66 15 90 43
< Afholdte arrangementer / Mind Map og hukommelsesteknik

 

Mind Map og hukommelsesteknik

Den 7. januar 2016 på Scandic Sydhavnen, København

Kl. 9.00 – 16.00

Mind Map og hukommelsesteknik

Få bedre overblik over sager, processkrifter, procedurer m.m.

Overblik og hukommelse er afgørende, når du arbejder med dine klienters sager, hvad enten det er ved skrivebordet eller i retssalen. Mind Maps giver dig et visuelt overblik, så du ikke overser noget i klienternes sager, og hukommelsesteknikker hjælper dig til at huske f.eks. paragraffer, love og navne.
Når du benytter Mind Maps og hukommelsesteknik, er det muligt at genkalde selv de mest komplicerede ting.

Mind Map-teknikken går ud på at udarbejde et mønster af notater frem for at notere lineært. En Mind Map giver et helt anderledes overblik end almindelige notater, og har du først lavet en Mind Map, vil du kunne huske meningen lang tid efter, at den er udarbejdet, da metoden både appellerer til den analytiske venstre hjernehalvdel og den kreative højre. Mind Maps har dermed en positiv effekt på hukommelsen.

Lær hukommelsesteknik
Som advokat skal du kunne huske love, paragraffer, retssager, argumenter, navne – og kunne skelne klienter fra hinanden. På dette kursus kommer du også til at træne deciderede hukommelsesteknikker, som du aldrig glemmer …

Brug Mind Map
• når du skal have overblik over en sag
• når du forbereder processkrifter, inden du går i gang med selve skrivearbejdet
• når du forbereder større rådgivningsopgaver
• når du forbereder procedurer eller andre mundtlige oplæg
• i det hele taget når du har en opgave, der kalder på overblik

”Jeg bruger Mind Maps til procedurer. Det giver mig stor fleksibilitet, hvis der f.eks. kommer ændrede vidneforklaringer, i forhold til da jeg brugte lineære noter. Jeg er samtidig mere frigjort i proceduren, da jeg hele tiden har et godt visuelt overblik over mine argumenter og ikke er bundet til teksttunge dokumenter. I øvrigt tager forberedelsen af hovedforklaringerne kun en tredjedel af tiden, når jeg bruger Mind Maps.”
Nicolai Brommann Carøe, Advokat (L), Partner ADVODAN Horsens

”Jeg bruger Mind Maps til at danne mig overblik over et retsområde, når jeg forbereder oplæg, og når jeg planlægger projekter. Det giver mig hurtigt overblik samtidig med, at det understøtter min tankeproces.”
Ellen Busck Porsbo, Sekretariatschef, Østre Landsret

METODE

Det er et praktisk kursus, hvor du arbejder med værktøjerne dagen igennem. Du skal medbringe en sag, enten en skrivebordssag eller en, du har udarbejdet processkrifter i, da du kommer til at arbejde med den på dagen. Det må gerne være en kompliceret sag med såvel juridiske som bevismæssige problemstillinger.
Vi arbejder med håndlavede Mind Maps, men når du kender mulighederne og grundreglerne, kan du også få meget ud af et elektronisk Mind Map.

UNDERVISER

Dagens underviser er Kirsten Andersen fra Mnemosyne Kurser og Forlag. Kirsten Andersen har undervist i 25 år og har bl.a. undervist advokater gennem mange år. Hun har skrevet flere bøger, herunder også ”Visuel Mind Mapping”, som du får udleveret på kurset. Hun har endvidere medvirket som ekspert i udviklingen af et e-læringsprogram om Mind Map for Moderniseringsstyrelsen. Kirsten Andersen er en af vores bedst evaluerede undervisere.

PRIS

Med nyhedsmailrabat, jf. nedenfor, er pris pr. deltager kr. 3.582,-, der dækker kursusafgift, materiale, morgenmad, frokost, inkl. en vand, kaffe/te, samt andre forfriskninger dagen igennem.

Uden rabat er pris pr. deltager kr. 3.980,-. Priserne er ekskl. moms.

Kurset opfylder kravene for advokaternes obligatoriske efteruddannelse, og tæller 7 lektioner.

NB: Der gives 10 % personlig rabat (før moms) til deltagere, der modtager advokatupdate.ny’s nyhedsmail. Det kan du gøre i forbindelse med tilmeldingen til kurset.

Gå til top